Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΕΚΦΡΑΣΗ»

Θεατρικό παιχνίδι για όλους

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Η Ομάδα Ψυχοπαιδαγωγικής Ενημέρωσης και Εμψύχωσης «Έκφραση» συνεχίζει και φέτος, με έντονη δημιουργικότητα και έμπνευση, τα εργαστήρια και τις δράσεις Θεατρικού παιχνιδιού.
Έτσι για όσους αναζητούν εκπαίδευση στην Παιδαγωγική Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού ξεκινά ο κύκλος του εργαστηρίου με βασικό εμψυχωτή τον κ. Λάκη Κουρετζή, δημιουργό της μεθόδου Θεατρικού Παιχνιδιού στην Ελλάδα.
Τα μαθήματα ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα συνεχιστούν και αύριο Σάββατο 15 Οκτωβρίου, και θα πραγματοποιούνται στο χώρο της Παιδικής Στέγης. Το εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου- Θεατρικού Παιχνιδιού απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, στελέχη περιβαλλοντολογικής αγωγής, επαγγελματικού προσανατολισμού και αγωγής υγείας, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, θεατρολόγους, ηθοποιούς, ειδικούς ανθρωπιστικών και επικοινωνιακών επαγγελμάτων, γονείς αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τους επικοινωνιακούς κώδικες και τις διδακτικές μεθοδολογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες